Onze partners

 

International Enterprises Inc.

Daedalus heeft met IEI een Joint Venture voor onderhoud, reparatie en productie van vliegtuigavionica. Voor ruim 80% van alle avionica aan boord van het F-16 wapenplatform kunnen wij u via deze partner onze services aanbieden.


TiaT Europe BV. Threshold Inspection & Application Training (tot Level 3)

TiaT Europe is onze professional partner voor Niet-Destructief Onderzoek (NDO) via wie wij u van dienst kunnen zijn op het gebied van NDO opleidingen en training, Inspecties, Engineering en Consultancy.


Ground Equipment Support Maintenance Overhaul and Control

GESMOC kan putten uit een zeer ruime praktijkervaring binnen de militaire luchtvaart en biedt als onze partner professionele ondersteuning op het gebied van grondgebonden vliegtuigapparatuur. Via GESMOC kunnen wij geintegreerde ondersteuning aanbieden voor het verzorgen van onderhoud aan GSE, het leveren van complete apparaten of reservedelen en het verzorgen van zowel gebruikers- als onderhoudsopleidingen en on-the-job trainingen.

Op verzoek kan Daedalus in samenwerking met GESMOC een volledig ontzorgend GSE support pakket leveren op basis van een Service Level Agreement.


BlueTea - The Interaction Engineers

BlueTea is onze partner die gespecialiseerd is in het ontwikkelen en implementeren van interactieve, digitale leermiddelen. Hiertoe past BlueTea innovatieve state-of-the-art technologie toe zoals Virtual Reality, Augmented Reality, Natural User Interfaces en taal- en spraaktechnologie. Deze technologiën kunnen worden ingebed in elke trainingsoplossing. 

The Eagle Compliance Company

TECC is gespecialiseerd in het ontwerp en de oplevering van op maat gemaakte export control (o.a. ITAR) compliance programma's en tools. Op basis van ongeëvenaarde kennis en expertise levert TECC compliance beheers systemen en ondersteuning. Deze producten en diensten zetten nieuwe standaarden voor de belangrijkste transacties in en met uw onderneming.


PT IGGI  is our partner is a fully certified service-provider serving as well the commercial as the military aviation markets in Indonesia. 

PT IGGI website :   www.iggi.co.id